"Dat waren net de woorden die ik moest horen!"

7 Tips voor een stress vrije Trouwdag in je inbox

tips stress vrije trouwdag

Abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang direct de eerste tip in je inbox.
(of lees hieronder eerst wat andere verloofden vonden van de tips!)

Ik maakte me al druk om die felicitatie rij


Jessica de Boer

Toptips! Ik ga een emergency kit samenstellen en ik maakte me al druk om die felicitatie rij. Gewoon lekker de feestzaal in en we spreken iedereen daar wel onder het genot can een drankje.

Wat ik zeker meeneem uit de tips is dat ik echt de dag de dag laat zijn en niet bezig ben met alle details en regelen.

Alleen maar leuke, leuke tips


Danielle woestenburg

We zijn nu net een beetje aan het oriënteren dus dit soort tips zijn super leuk en handig om ideeën concreet te maken! Het inplannen voor je familiefoto en de losse foto's was voor ons een eye opener.

Ik weet nu beter wat ik wil


Naznin

De tips hebben mij op zo een manier geholpen dat ik nu iets beter weet hoe ik wil dat dingen er uitzien of gaan.

Dat het een fijn idee is om zeker te weten dat er goede foto’s gemaakt worden, maar ook dat als jullie fotograferen, dat jullie het bruidspaar dan iets laten doen. Heel mooi om te zien dat het bruidspaar erg met elkaar bezig is, de foto’s geposeerd zijn maar ze eigenlijk heel spontaan lijken! Zeker iets wat bij mij en mijn verloofde past.

Lijst gemaakt met alle tips


Denise Volkman

Ik heb een lijst gemaakt met alles wat geregeld moet worden. Ik heb jullie tips er naast gelegd en kon er toch nog aardig wat bijschrijven!

Handen schudden eyeopener


Elisa

De tips hebben me laten zien waar ik zelf nooit aan heb gedacht, dus ze hebben zeker geholpen. Een echte eye opener was de tip over het handen schudden, ik had er helemaal niet bij nagedacht dat dat ook nog kwam.

Hele handige tips


Karin Streefkerk

Door de tips ga je over bepaalde details nadenken waar je eerst niet over nadenkt. Vaak neem je bepaalde gewoontes over die je bij andere bruiloften hebt gezien, maar soms totaal niet bij ons passen.

De tip over de felicitaties viel meteen op. Je voelt je verplicht om iedereen een moment te geven om je te kunnen feliciteren, maar eigenlijk spreek je altijd iedereen wel. Dus waarschijnlijk gaan we nu niet voor het traditionele handjes schudden.

Jullie geven hele handige tips!

1000-maal dank


Jolanda

Als eerst moet ik zeggen dat ik aan je lippen hing en als een spons alle info zat op te nemen. De tips over: hoe ga je om met het weer, hoe kies je voor de juiste fotograaf en waar let je op, hoe geef je grenzen aan, kortom: hoe zorg jij ervoor dat dè grote dag een succes wordt!

Dat je ook tijdens de herfst gerust kan kiezen om de foto’s buiten te maken. Dat is ook wat we het liefst willen. Al die tijd zat ik met een doemscenario in m'n hoofd en nu blijkt het totaal niet nodig te zijn: 1000-maal dank!

Tip gaat in een aparte mailbox


Emmy voordouw

Die tip over de tas is geweldig. Die blijft bewaard in de aparte mailbox die vond ik zo handig. Dat zijn echt dingen die ikzelf door de stress en alle mensen om me heen zou vergeten. Die ben ik zo blij mee. Toppers!

Zonder starende ogen elkaar weer ontmoeten


Selina Brittain

Je trouwt maar 1x en wat ik nú al merk is dat er zoooveeeeel variaties zijn voor de al 10.000 opties. Een paar pointers in waarop je kunt letten waren heel welkom in jullie tips.

Waar ik echt niet aan gedacht had is de shoot voordat alles begint. Dat je met zn 2en elkaar voor het eerst ziet! Lijkt me prachtig. Zonder starende ogen elkaar weer ontmoeten.

Zeer bruikbaar, handig, en leuk


Manon

Mijn favoriete tip is moeilijk want ik vond verschillende tips erg handig (3,4,5,6,7) maar als ik moet kiezen de tip over dat het joúw dag is, en je hem zelf zo kunt vormgeven als hoe jij hem wil herinneren. Niet eindeloos rekening houden met "hoe het hoort" of wat anderen willen, maar wat jullie zelf willen ❤️.

Super leuk idee


Kim Bosman en Jasper Nolles

De tip van de parapluutjes vind ik een super leuk idee, ook voor mooi weer lijkt me dit grappig om te doen. Allemaal een eigen kleurtje bijv.

Tips zijn super welkom


Lizzy Tijssen

Jullie willen echt een bijdrage leveren aan de mooiste dag van ons leven zeg maar. Dat vind ik erg fijn. De tips enzo zijn super welkom. En jullie zijn gewoon hele gulle gevers. De tips neemt niemand mij af!

Dat waren net de woorden die ik moest horen!


Laura Kamphuis

... Hetzelfde geldt voor het handje schudden. Ik ben daar altijd al een beetje allergisch voor geweest.. Bruiloften, condoleances.. het voelt mij te stijf. Maar ook hier had ik HELEMAAL niet aan gedacht. Ik zal daar maar twee uur hebben gestaan zonder deze tip....

Wat ik vooral echt HEEL erg leuk vond om te lezen en wat mij opeens een soort van innerlijke rust gaf was de zin: "Er zijn geen regels, behalve die van jullie" (Ik hoefde hem niet eens meer op te zoeken, want hij is zo bij mij blijven hangen. Tot nu toe (lees: 2 maandjes) heb ik bij alles waar ik een beslissing over moet/wil nemen in mijn achterhoofd 'hoe het eigenlijk hoort'. Ik ben gek van het Amerikaanse concept van volwassen bruidsmeisjes.

Op deze manier kan ik IEDEREEN die ik wil betrekken bij mijn bruiloft, maar ik ben er erg huiverig voor.. omdat je dat in Nederland eigenlijk bijna niet ziet. Na het lezen van die mail ben ik het toch weer serieus gaan overwegen en heb ik het al voorgelegd bij de weddingplanner, dus mijn dank daarvoor! Dat waren net de woorden die ik moest horen!

Mooie tips


Leonie

Het plannen van een fotomoment hadden wij wel bedacht, maar niet om ook echt een moment met z’n tweeen te plannen, dankzij jullie mails gaan we dat nu doen.

Ook fijn om te weten dat bij ieder weertype mooie foto’s gemaakt kunnen worden. De golden hour vonden wij een mooie tip, die we ook zeker mee gaan nemen.

Alle aandacht naar onze ceremonie


Linda van der Post

De tip over alle mobiele telefoontjes vond ik een hele goede tip. Zelf nog niet over na gedacht. Maar het lijkt mij heel storend dat als er professionele foto's zijn gemaakt en je ziet er gasten met hun telefoon op staan. Ik wil dat alle aandacht naar onze ceremonie gaat en niet naar de telefoontjes!

Fijne tip voor een winter bruiloft


Laura jansen

Veel gehad aan de tips, vooral dat het niet zonnig hoeft te zijn voor mooie foto’s. Wij willen graag een winter bruiloft. Toch een hele geruststelling.

Hoe dan ook een hele mooie dag


Josje Buren

De tips stellen ze me allemaal gerust dat het hoe dan ook een hele mooie dag wordt.

Echt een eye opener


Jenneke van der Zon

Alle tips bevatten heel veel handigheidjes, het mooiste van jullie tips vind ik dat jullie juist benaderen dat we de dag zo moeten plannen zoals wij het voor ogen hebben.

Voor mij was de tas met handige dingen echt iets waar ik totaal nog niet aan gedacht had!! Echt een eye opener die ik nu op de to do list heb staan.

Tip van de paraplus erg handig


Michelle Kok

Dankzij jullie tips gaan we nu zeker de foto's doen op het moment wat we al bedacht hadden. Hier twijfelden we over, maar nu is het zeker. Ook was de tip van de paraplus erg handig, vooral omdat ik anders zeker voor de bolle gegaan was.

Een eye opener was de emergency kit! Omdat ik diabetes heb had ik wel bedacht dat ik daarvoor een noodpakketje ging maken, maar veiligheidsspelden zou ik gladvergeten zijn.

Rij bij de primark


Kelly Lindenhof

Unplugged’ bruiloften! Is hoe wij het graag willen geen mobiels waar mensen doorheen kijken en al het moois missen.. en ons zicht alleen maar verschillende kleuren hoesjes 😂. We hebben een mooi bord gezien op internet die wij willen neerzetten bij binnenkomst en voor de ceremonie word dit nogmaals benoemd. Niemand hoeft te zorgen voor mooie foto’s dat doet de fotograaf(die we nog niet hebben)😅

De tip van “hand schudden en zoenen” was echt iets waar ik mij aan erger op bruiloften. Ik had er nog niet bij stil gestaan hoe dat bij ons zou gaan...als we er niet over nadenken (nu wel) hadden wij ook zo’n rij gehad. Echt als of je in de rij bij de primarkt moet staan... hellll nooooo! Dus dank dank dank voor deze voor mij belangrijke eye opener!

Dingen waar ik helemaal niet bij stil stond


Nicole Maat

De tips waren echt dingen waar ik helemaal niet bij stil gestaan heb!

Wij hadden vooral niet nagedacht over de felicitaties. Door dat mailtje bespraken wij dit en kwamen we tot de conclusie dat we helemaal geen rij willen om handjes te schudden. Hier gaan we dus zeker iets anders voor bedenken!

Ik vind de mails super handig, bedankt!

Abonneer je hieronder op onze nieuwsbrief en ontvang direct de eerste tip in je inbox.

@ All my lovin' | All rights Reserved | Privacy Policy

+31642879060 (Merlijn) / +31642399984 (Rowan)

>