fotografen - Esther en Marco

Hallo!! Wat leuk dat jullie ons gevonden hebben.

Het feit dat jullie deze pagina lezen vertelt ons al dat jullie het belangrijk vinden om foto's van jezelf te hebben waarop je jezelf herkent. Dat is wat wij het allerbelangrijkste vinden. Okay, naast dat we jullie een superervaring willen geven.


Meer over ons weten?

Check de onbelangrijke maar oh zo leuke random nuggets of wisdom en trivia below! 

meer over Esther

 • Chocoholic: vooral de oranje Tony. 
 • Oermoeder van 2 top dames van 11 en 13: ben bezig met loslaten... moeilijk!!!!
 • Peace of mind: heb ik meestal maar soms niet 🤪
 • Leukste verjaardags kado ever: kat Bridget.
 • Persoonlijke groei: leef ik voor. Fan van Tony Robbins, Jim Fortin, Medical Medium, Abraham Hicks & more. 
 • Naast werken: zeeroeien, uit eten met Jelmer, hardlopen op het strand, natuur in, koffietjes met vrienden, Marie Kondo'en, boeken lezen, cursussen doen, Rosa naar turnen brengen, Mare overhoren.
 • Vakanties: met gezin, actief, natuur of helemaal alleen
 • Gek: ik drink elke ochtend bleekselderijsap... een halve liter!
 • Nog gekker: het is nog lekker ook. 
 • Random: ik run ook nog ShootZilla, een platform waar fotografen hun afspraken en workflows kunnen bijhouden. 
 • Nog meer random: in 2016 kregen we een leuk aanbod en pakten we binnen 4 weken ons boeltje in en verhuisden voor ruim een jaar naar Belize. 

Mijn favoriete quote: 

"Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma, which is living with the results of other people’s thinking.

And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary." - Steve Jobs

 

Een korte achtergrond

We werkten samen als trouwfotografen van 2010 tot 2015. Hierna stopte ik (Esther) met trouwfotografie. Ik heb twee schatjes van dochters en wilde meer tijd besteden aan mijn gezin in de weekenden. In die tijd startte ik mijn andere bedrijf wat ik kon managen vanaf mijn laptop. Iets wat heel handig bleek toen Jelmer, mijn man, een leuke uitdaging in het buitenland aangeboden kreeg. Binnen 4 weken tijd namen we de beslissing en vertrokken we voor 1,5 jaar naar Belize. 


In die tijd fotografeerde Marco vrolijk door met andere fotografen als partner. In de wintermaanden verblijft hij heerlijk in het buitenland aangezien de meeste bruiloften in de zomer plaatsvinden. 


Nu zijn we beiden weer in Nederland, de kids zijn wat ouder en zelfstandiger en het begon te kriebelen. Samen bruiloften fotograferen vinden wij namelijk heel leuk!

“We wisten eigenlijk altijd wel dat er iets magisch gebeurde wanneer we samen fotografeerden en doordat we er even afstand van hebben genomen merkten we wat dat was..."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes
wedding photographer Esther de Boer

Esther op bruiloften

Als jullie mij zien fotograferen is dat bijzonder want, ondanks mijn 1.90m val ik niet erg op met mijn mijn rustige, 'wachtend op het juiste moment' houding. Ik fotografeer het liefst de echte, spontane momenten wanneer niemand op mij let. Momenten van liefde, aandacht of connectie die er de hele dag zijn op een bruiloft. 


Ik zie de schoonheid en voel de energie in kleine dingen. Van het waterige lachje van oma tot de blikken van waardering van de vrienden en natuurlijk die momenten tussen jullie tijdens de ceremonie en de hele dag. 


Soms krijg ik zelf waterige ogen want ik fotografeer met mijn hart en niet met mijn analytische brein. Mijn brein dat nooit stopt met honderd duizend gedachten per seconde maar die oh zo stil is tijdens het fotograferen van een trouwdag.

Ik begreep daardoor achteraf pas waarom ik altijd zo energiek en blij terugkwam van een bruiloft hoewel ik tegelijkertijd fysiek helemaal gaar was. Een dag niet denken is energie tanken! 

Marco - trouwfotografen duo Marco en Esther

Marco op bruiloften

Dat, gecombineerd met de heerlijke open energie van Marco.​


Zijn manier om met mensen om te gaan, zonder oordeel en alleen maar met liefde en lol maak je niet vaak mee. Ik noem hem wel eens buddha ;-).


Hij weet dingen uit mensen te krijgen waarvan ze zelf niet eens wisten dat het in hun zat.


Hij stelt je op je gemak, laat je aarden, laat je voelen en al die tijd ben jij niet aan het poseren. Maar stiekem worden wel de foto's gemaakt. 

Want de wereld heeft jou nodig

En dat is wat we jullie willen geven. 

We willen jullie laten zien op een prachtig moment in jullie leven. Een dag waarop je het leven en de liefde viert met de mensen die dichtbij jullie staan en waar je warme connecties mee hebt. Een dag waarop je misschien nog wel meer straalt dan normaal. En die foto's mag jij wat ons betreft dagelijks tegenkomen.


Jij weet waarschijnlijk al dat een dagelijkse visualisatie van jouw positieve zelfbeeld je geluksgevoelens doet toenemen. Wij maken jouw visualisaties super makkelijk en snel met prachtige beelden aan de muur. Zodat jij op jouw unieke manier je bijdrage kunt doen aan de wereld.

Wil je saaie, ongeïnspireerde fotografen op je dag?

Dacht het ook niet! Let's talk!

@ All my lovin' | All rights Reserved | Privacy Policy

Bruidsfotograaf Den Haag | Heemraadstraat 203T 2586 SV Den Haag Nederland | +31 6 24096967 (Esther) / + 31 6 18296825 (Marco)

Send this to a friend