Win een verlovings fotoshoot!

Maak kans op een gratis verlovings shoot!

Klik op onderstaande knop om mee te doen.

Grijp deze unieke kans!

Wij zijn op zoek naar nieuwe verloofde stellen die unieke verlovingsfoto's willen en het leuk vinden om er helemaal voor te gaan!

Dit aanbod is voor 3 stellen die helemaal verliefd zijn, zin hebben om naar Amsterdam te gaan en het leuk vinden om zich op te doffen voor super toffe verlovingsfoto's waarop ze helemaal zichzelf zijn. Meedoen kan tot & met 16 Juli 2021, op 24 juli maken we de winnaar bekend.

Deze (mini) verlovings-fotosessies (twv €150) zijn helemaal GRATIS. Daarvoor krijg je een prachtige set van 10 foto's waarop helemaal naar voren komt wie jullie zijn als stel. Natuurlijk mag je meer afdrukken of foto's kopen als je wilt maar er is geen verplichting tot wat dan ook.

Waarom doen we dit? Het einde van corona is in zicht en dat mag gevierd worden! Het is weer tijd voor bruiloften, feestjes en nieuwe connecties maken en daar geven we graag een feestelijke draai aan met een fijne fotoshoot.

Als dit helemaal klinkt als jullie, klik dan snel op onderstaande knop en wie weet zien we elkaar snel!

Checklist
1. Klik op de Ik doe mee knop voor een paar korte vragen
2. Volg @weareallmylovin op instagram (hier kondigen we de winnaar aan!)

Wil je jouw winkansen verdubbelen? Dat kan! Deel onze instagram post over de winactie in je story & tag in het bericht 2 mensen die het ook leuk vinden om mee toe doen.

Zo zien onze trouwfoto's er uit

Over Rowan en Merlijn

Wij zijn fotografen gespecialiseerd in het fotograferen van mensen en dan nog het liefst tijdens bruiloften. Wij fotograferen echte emoties en doen niet aan poseren.

Wij zijn overigens ook een stel en werken als fantastisch duo, elkaar aanvullend met onze sterke kanten.


Merlijn woont in Amsterdam en is naast fotografie druk met DJ'en in zijn vrije tijd. Dat zorgt voor goede Disco & Funk avonden met vrienden. 


Rowan woont ook in Amsterdam is vaak te vinden met een picknickmand op het strand met vriendinnen of in een salsaclub. Daarnaast is ze gek op sport, en dat gaat van paardrijden tot rugby.


Ons doel is een unieke mix van foto's te creëren op een trouwdag, zonder moeilijke afspraken of strakke regels. Wij zijn onzichtbaar, maar wel lekker wakker en gezellig.

Het grootste compliment dat we vaak krijgen is dat mensen zichzelf, hun familie en vrienden zo goed herkennen in de foto's. En dat het een feestje was dat wij erbij waren. En dat is het ook! Wij zijn er voor jullie en we hebben er zin in!

Foto van onze eigen loveshoot

Big smiles tijdens het werk, daar kun je ons aan herkennen

Wat kun je verwachten?

Vul je email adres in door op de knop te klikken. Dit kan nog tot en met 16 Juli 2021. 

We zoeken specifiek naar DRIE verloofde stellen die helemaal verliefd zijn en zin hebben om helemaal op je best de stad of de natuur in te gaan met ons. 

Zodra we drie winnaars hebben geselecteerd gaan we samenwerken om de verlovings fotosessie in te plannen. We gaan jullie telefonisch interviewen zodat we de fotosessie helemaal kunnen laten aansluiten bij wie jullie zijn! 

Jullie krijgen een prachtige selectie met jullie 10 favoriete foto's van de shoot digitaal opgeleverd in hoge kwaliteit. Perfecte grootte voor een fijne screensaver, foto aan de muur of mini album in aanloop naar jullie grootte dag. (Meer foto's, prints of een mini album bijbestellen kan natuurlijk altijd).


Klik hieronder om mee te doen!

>