Hoe wij werken

Om ervoor te zorgen dat we altijd super tevreden klanten hebben, niet alleen tijdens de trouwdag maar ook juist jaren later, besteden we genoeg tijd om te kijken waar jullie de foto's van je dag gaan gebruiken en terug zien. Maak je geen zorgen over kapotte DVD's (oh wacht, ik heb geen DVD meer in mijn laptop 🤔) of usb sticks die niet meer werken, onze mooie kunstwerken aan de muur en onze albums zullen de tijd goed doorstaan. 

Stap 1

Nadat jullie ons hebben geboekt maken we een afspraak voor de pre-planning en design meeting. Deze meeting vind meestal via een videogesprek plaats maar soms ook live bij jullie thuis. We bespreken de producten en kijken vooral naar wat bij jullie past. 

Stap 2

Dan komt de trouwdag en gaan we hard genieten en vooral super gave foto's maken. Helemaal de foto's die jij voor ogen had en ook een heleboel verrassingen die je je niet had kunnen voorstellen. 

Stap 3

Al tijdens de pre-planning en design meeting hebben we een datum geprikt voor het op één na allerleukste (you can't beat the wedding day itself) moment: de dag presentatie. 
Onder het genot van een drankje krijgen jullie je album te zien in alle glorie en de mogelijke combinaties voor kunstwerken aan de muur. Wij helpen je natuurlijk om de juiste foto's bij de producten te kiezen. 

Stap 4

Bezorgdag! Je ontvangt je album en prachtige kunstwerken voor aan de muur die (indien besteld) wij voor je ophangen! Van nu af aan gaat er geen dag voorbij dat je niet herinnert wordt aan de liefde die je voelt voor je partner, de geweldige band die je hebt met vrienden en familie en ook het trotse gevoel dat jij er mag zijn in al je kleuren. 

The main thing is to be moved, to love, to hope,

to tremble, to live.”  Auguste Rodin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Mooiste herinnering in jullie leven

"All My Lovin' zorgt ervoor dat de mooiste herinnering in jullie leven prachtig wordt vastgelegd op een ongedwongen en relaxte manier. Ondanks het feit dat je ze nauwelijks kent voelt het alsof ze die dag gewoon een beetje bij de familie horen."


Daisy & Robin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed pulvinar rhoncus risus vestibulum luctus. Nunc pretium, mauris id maximus interdum, odio magna vulputate urna, sed fringilla dui sem vitae tortor.
>