Hallo!! Wat leuk dat jullie ons gevonden hebben.

Het feit dat jullie deze pagina lezen vertelt ons al dat jullie het belangrijk vinden om foto's van jezelf te hebben waarop je jezelf herkent. Dat is wat wij het allerbelangrijkste vinden. Okay, naast dat we jullie een superervaring willen geven.


Meer over ons weten?

Check de onbelangrijke maar oh zo leuke random nuggets of wisdom en trivia below! 

Een korte achtergrond

Esther en Marco werkten al eerder samen als trouwfotografen (2010 tot 2015). Hierna stopte Esther tijdelijk met trouwfotografie. Zij heeft twee schatjes van dochters en wilde meer tijd besteden aan haar gezin in de weekenden. Daarnaast kreeg haar man een prachtige baankans aangeboden in het buitenland. De  beslissing werd al snel gemaakt en ze vertrok met haar gezin voor anderhalf jaar naar Belize.


In die tijd fotografeerde Marco vrolijk door met andere fotografen als partner. In de wintermaanden verblijft hij heerlijk in het buitenland aangezien de meeste bruiloften in de zomer plaatsvinden. Zijn favoriete plekje is Koh Phangan, een exotisch paradijs in het verre Thailand.


Toen kreeg Marco het idee om een stagiaire onder zijn hoede te nemen: Rowan. Popelend van enthousiasme ging ze hem achterna naar Koh Phangan en nam haar vriend Merlijn mee. Beiden hadden een achtergrond in de fotografie & videografie. Het duurde dan ook niet lang voordat Merlijn zijn enthousiasme niet meer kon bedwingen en zijn vakantie omzette naar een tweede stageplek.


Na een drukke leerperiode zijn Rowan & Merlijn klaargestoomd tot top fotografen die in precies dezelfde stijl schieten als Marco en Esther. Nu is ons team verdubbeld en zijn we helemaal ready om mensen van geluk te doen ontploffen!

“Vier verschillende personen met unieke kwaliteiten maar eenzelfde fotografiestijl. Nu we onze teamkrachten bundelen zijn er magische dingen mogelijk..."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes
wedding photographer Esther de Boer

Esther

Als jullie mij zien fotograferen is dat bijzonder want, ondanks mijn 1.90m val ik niet erg op met mijn mijn rustige, 'wachtend op het juiste moment' houding. Ik fotografeer het liefst de echte, spontane momenten wanneer niemand op mij let. Momenten van liefde, aandacht of connectie die er de hele dag zijn op een bruiloft. 


Ik zie de schoonheid en voel de energie in kleine dingen. Van het waterige lachje van oma tot de blikken van waardering van de vrienden en natuurlijk die momenten tussen jullie tijdens de ceremonie en de hele dag. 


Soms krijg ik zelf waterige ogen want ik fotografeer met mijn hart en niet met mijn analytische brein. Mijn brein dat nooit stopt met honderd duizend gedachten per seconde maar die oh zo stil is tijdens het fotograferen van een trouwdag.

Ik begreep daardoor achteraf pas waarom ik altijd zo energiek en blij terugkwam van een bruiloft hoewel ik tegelijkertijd fysiek helemaal gaar was. Een dag niet denken is energie tanken! 

Marco

Dat, gecombineerd met de heerlijke open energie van Marco.


Zijn manier om met mensen om te gaan, zonder oordeel en alleen maar met liefde en lol maak je niet vaak mee. Ik noem hem wel eens buddha ;-).


Hij weet dingen uit mensen te krijgen waarvan ze zelf niet eens wisten dat het in hun zat.


Hij stelt je op je gemak, laat je aarden, laat je voelen en al die tijd ben jij niet aan het poseren. Maar stiekem worden wel de foto's gemaakt. 

Rowan

Van jongs af aan verzamelde ik al geluksmomentjes door de zoeker van mijn camera. Mijn kamer muur was betegeld met foto's van lachende vrienden, ineengeslagen handen en andere mooie details waar je hart even warm van wordt. Met een oog voor geluk zoek ik naar de mooiste momenten en vang deze om later aan jullie te kunnen laten zien hoe mooi jullie samen zijn.

Iedere bruiloft is uniek en gevormd vanuit de dromen van het bruidspaar. Ik laat me betoveren door jullie sprookje creëer een geluksmomentje waarin jullie kunnen genieten van jullie droom en van elkaar. De magie die dan ontstaat is adembenemend en voelbaar in je foto's.

Op de bruiloft kan je me herkennen aan de combinatie van een camera en mijn eeuwige glimlach. Ik kan vanuit mijn hart zeggen dat ik van mijn grootste hobby mijn werk heb kunnen maken. Spontane momenten en wapperende jurken doen mijn hart sneller kloppen en mijn camera klikken.

Merlijn

Een stressvrije bruiloft is belangrijk en daar help ik je zoveel mogelijk bij. Ik heb een rustig karakter en geef je graag een momentje om even te ontspannen en te genieten van al het moois om je heen.

"Een goede voorbereiding is het halve werk" is mijn levensmotto. Ik doe graag & grondig onderzoek voordat ik ergens instap. Het schema van de bruiloft ken ik van achter naar voren zodat ik precies op de juiste plek sta en me vanuit de juiste hoek kan laten verrassen. Nogmaals: heb geen zorgen, ik heb aan alles gedacht.

Ook leuk: wil je jouw geluksmomentjes terug zien in bewegend beeld met muziek die voor jullie bijzonder is, dan kan ik daarmee helpen. Ik ben videograaf en vang de atmosfeer, jullie eerste dans en het ja woord in de mooiste kwaliteit.

Want de wereld heeft jou nodig

En dat is wat we jullie willen geven. 

We willen jullie laten zien op een prachtig moment in jullie leven. Een dag waarop je het leven en de liefde viert met de mensen die dichtbij jullie staan en waar je warme connecties mee hebt. Een dag waarop je misschien nog wel meer straalt dan normaal. En die foto's mag jij wat ons betreft dagelijks tegenkomen.


Jij weet waarschijnlijk al dat een dagelijkse visualisatie van jouw positieve zelfbeeld je geluksgevoelens doet toenemen. Wij maken jouw visualisaties super makkelijk en snel met prachtige beelden aan de muur. Zodat jij op jouw unieke manier je bijdrage kunt doen aan de wereld.

Wil je saaie, ongeïnspireerde fotografen op je dag?

Dacht het ook niet! Let's talk!

>