Wat onze bruidsparen over ons zeggen

Gasten ook laaiend enthousiast

Bedankt voor jullie bijdrage aan onze trouwdag. We vonden de ongedwongen sfeer tijdens de reportage en de rest van de dag echt geweldig. Onze avondgasten waren laaiend enthousiast over de preview van onze dag bij binnenkomst op het feest, de feeststudio en uiteraard de site met de slideshow. Het feit dat jullie met z'n tweeën zijn heeft zeker grote voordelen. Echt een aanrader voor ieder bruidspaar! Gerben & Kim

profile-pic
Kim & Gerben

Het juiste moment

Wil je top foto's dan moet je gewoon bij Esther en Marco zijn!!! Super fotografen met een relaxte houding en zijn op de juiste plaats op het juiste moment, perfect dus als je een heerlijke wedding wilt hebben.

profile-pic
Lianne & Hans

Erg op ons gemak

We waren zo blij met jullie relaxedheid en enthousiasme en vrolijkheid. Dat maakte het voor ons nog leuker en voelden we ons tijdens het foto's maken erg op ons gemak! Ook jullie gemakkelijke omgang met onze gasten was erg leuk en fijn!

profile-pic
Ilse & Arjen

FAN-TAS-TISCH!

FAN-TAS-TISCH! Esther en Marco doen het echt even anders...en beter! We hebben veel gezien en gesproken, maar wij vinden dit stel echt van een andere orde. Ze maken prachtige foto's, zijn creatief en in de uitvoering heel erg professioneel. Ze zijn niet zo vreselijk aanwezig zodat je lekker van je dag kunt genieten.

profile-pic
Martine & Casper

Beautiful moments

We loved having Esther & Marco as our photographers because they captured all of the beautiful moments, however small they were. And we didn't notice you doing that either. Our favorite image is a picture of us on the beach. There is just so much love in that picture combined with the beautiful colors of the sea and the sky.

profile-pic
Suna & Ferdinand

Fantastische foto's

Wat zijn wij ongelooflijk blij dat Marco en Esther bij onze bruiloft aanwezig waren. Zulke geweldige foto's gemaakt, en ze weten precies wat je graag wilt en weten iedereen in de juiste stemming te brengen voor de meest prachtige plaatjes. We gunnen iedereen zulke fantastische foto's van de mooiste dag van je leven! Dus mocht je binnenkort gaan trouwen, twijfel niet over de fotograaf, gewoon Marco en Esther boeken!

profile-pic
Marloes & Chris

Sociale karakter

Alles was helemaal top! De informele en nonchalante omgang, jullie sociale karakter, de snelle nabewerking, de werkwijze met de online foto website en de enorme hoeveelheid foto's (wellicht iets meer dan vooraf afgesproken, maar dat is niet erg! ;)). Een onverwachts succes was ook de FeestStudio. We hadden niet verwacht dat onze gasten hier zó gretig gebruik van zouden maken.

“Boek Esther & Marco, hier krijg je geen spijt van. :)"

profile-pic
Joyce & Jeroen

Vanuit het midden

Zo gaaf dat jullie je meteen tussen de mensen begeven, waardoor we nu hele mooie foto's hebben vanuit het "midden" en niet vanuit de "zijlijn".

profile-pic
Fenni & Dave

Top van de Bruidsfotografie

Jullie leveren fantastisch werk af en behoren terecht tot de top van de bruidsfotografie!

Jullie voelden heel vertrouwd aan voor ons en volgens ons ook voor de gasten. Onopvallend weten jullie alle mooie momenten vast te leggen en jullie pakken ook echt de emoties. Dat is iets dat niet elke fotograaf kan.
Ook de feeststudio was een groot succes. We krijgen daar na weken nog steeds complimenten over hoe gaaf dat wel niet was.
De foto's zijn stuk voor stuk super. Een van de favorieten is foto 0931, daar waar alles samenkomt waar wij samen naar hebben toegeleefd, wat wij samen hebben bereikt en doorstaan, en dat wat onze liefde is. De emotie is zo mooi in beeld gebracht. Een foto die zo een award zou kunnen winnen!

profile-pic
Debbie & Ruben

Geen standaard foto's

Neem niet genoeg met standaard maar ga voor 'het onmogelijke' en dan die 'onmogelijke' dromen en ideeën waar maken! Esther en Marco waren daar onderdeel van, de foto's zijn gruwelijk! Ze gaan heel de wereld over, stonden in kranten en blogs en iedereen praat er nu nog over.. Yeah baby!!

profile-pic
Marjet & Stephan

Aanstekelijk enthousiasme

Jullie enthousiasme op de dag zelf werkte zeer aanstekelijk en dat is op onze super mooie trouwfoto's zeker terug te zien.

profile-pic
Charlotte & Axel

Captured moments

Loved that you captured moments rather than fabricating shots. Also great to have two photographers to capture the day from various angles. There are so many great shots that we still haven't been able to decide which one(s) to enlarge :-)

profile-pic
Jennifer & Reycab

Met humor

Top gewerkt! Gingen er echt voor, en dat is wat je wil op je trouwdag! Ook als dat inhoudt dat ze op de vloer gingen liggen voor de juiste kijkhoek! Leggen de emoties zeer mooi vast! Ook zeer prettig in de omgang en er wordt met humor gewerkt!

profile-pic
Sylvia & Sander

Verschillende hoeken

Onze speciale momenten zijn vanuit verschillende hoeken vastgelegd. Onze favoriet is een zwart-wit foto van ons samen genomen tijdens de ceremonie, vlak voor het ja-woord. De gezonde spanning is van onze gezichten af te lezen!

profile-pic
Bibiche & Pieter

Duidelijk anders

Bijzondere stijl, natuurlijk maar duidelijk anders. Aandacht voor details en mensen. Onopvallende aanwezigheid tijdens de ceremonie. Verder prettige en flexibele samenwerking.

profile-pic
Marjolein & Bram

Top kwaliteit

Wij waren voor onze bruiloft opzoek naar een fotograaf die hele mooi foto's maakt én die leuk is om er de hele dag bij te hebben. Via via hebben we Esther & Marco gevonden. We waren al onder de indruk van hun eerdere werk, dat we uitgebreid met elkaar hebben bekeken om onze wensen af testemmen. Dus de verwachtingen waren hoog gespannen!

Het was een geweldige dag. Jullie waren erg enthousiast, maar niet nadrukkelijk aanwezig én wel de regie naar je toetrekken om die ene foto te kunnen maken. Het leek alsof jullie het net zo'n leuke dag vonden als wij. Overigens ook veel complimenten van onze gasten gekregen over jullie en de foto's. Het eindresultaat is ook geweldig. Super mooie foto's. Top kwaliteit!

profile-pic
Merel & Rogier

Ongedwongen en relaxt

Esther & Marco zorgen ervoor dat de mooiste herinnering in jullie leven prachtig wordt vastgelegd op een ongedwongen en relaxte manier. Ondanks het feit dat je ze nauwelijks kent voelt het alsof Esther en Marco die dag gewoon een beetje bij de familie horen.

profile-pic
Daisy & Robin


Vraag onze prijs en beschikbaarheids informatie aan

Jullie verdienen het allerbeste!
Daarom willen wij zeker weten dat we de beste keus zijn voor jullie.

We fotograferen niet elke aanvraag die we krijgen want we vinden het belangrijk dat we met de juiste stellen werken, en zij met ons.

We horen graag meer van jullie en jullie verhaal, vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

>